fbpx

Despre Mine – Fotograful

Numele meu este Daniel Radu, locuiesc în București și sunt fotograf profesionist cu peste 8 ani de experiență în surprinderea celor mai frumoase momente din viața dumneavoastră. Mă puteți contacta pentru ședințe foto individuale, în interior sau în aer liber, nunți și botezuri, în țară sau peste hotare. Este important pentru mine să ofer clienților mei satisfacția de a lucra cu un fotograf pasionat, implicat și serios (cu o doză sănătoasă de umor, desigur!).

Nunta este cea mai frumoasă zi din viaţa ta și meriţi un adevărat profesionist care să imortalizeze aceste minunate momente de neuitat. Pasiunea mea pentru fotografie vine din nevoia de a crea, de a mă contesta și de a mă autodepăși în cele din urmă pentru a realiza fotografii incredibile. Abia aștept să vă cunosc și să lucrăm împreună.

Datorită celor 8 ani de experienţă ca fotograf de nuntă, am avut ocazia să povestesc o mulţime de întâmplări originale care îţi taie respiraţia. Ce vreau să spun este că mă pot adapta la orice tip de nuntă, mare sau mică, devreme sau târzie.

Nu ezitați să-mi dați un semn la numărul de telefon 0745.035.667 sau prin e-mail la contact@radufoto.ro!

Daniel Radu

Intrebari frecvente

Cati fotografi veniti la nunta?

Pentru sezonul 2023, voi fotografia toate nuntile singur, insa voi avea un asistent (absolut necesar pentru biserica si sedinta foto). Daca considerati ca este absolut necesar un al doilea fotograf putem discuta la intalnire despre un fotograf cu un stil similar.

Daca cununia se desfasoara in alta zi, aceasta este inclusa in pret?

Da, suntem alaturi de voi pe tot parcursul casatoriei. Este important sa imi comunicati inainte sa stabiliti data cununiei, pentru a fi siguri ca suntem liberi.

Cat timp trebuie sa asteptam pana vedem fotografiile?

In general predam cele mai multe nunti in 30 zile. Dar in functie de cat de aglomerat este sezonul, acest termen se poate extinde la 60 zile.

Pana la ce ora stati?

Vrem sa spunem povestea voastra cat mai adevarata. Astfel incepem cu primul moment al zilei (de obicei – machiajul) si ne oprim dupa tort. Desigur, daca doriti sa serviti tortul inaintea gustarii atunci vom continua pana la sfarsitul petrecerii 🙂 .

Daca sunt necesare, transport sau cazare, acestea sunt incluse in pret?

Transportul si cazarea nu sunt incluse in costul pachetului. Daca nunta are loc in Bucuresti sau imprejurimi atunci nu este nevoie sa achitati suplimentar costuri de transport.

Faceti si filmari video?

Eu ma ocup exclusiv de fotografie, in echipa mea Sinziana acopera si partea de video, daca doriti sa surprindeti momentele nunti intr-un film va recomand o echipa buna si entuziasta.

Ne-ar plăcea sa fii fotograful nostru de nuntă. Care este următorul pas ?

Îmi puteți cere o ofertă de preț pentru evenimentul dumneavoastra, desigur nu uitați să specificați data evenimentului pentru a verifica disponibilitatea. De îndată ce v-ați ales pachetul cel potrivit ne putem întâlni pentru a discuta de eveniment. Pentru rezervarea datei este necesar să semnăm un contract şi să achitaţi un avans de minim 25% din valoarea pachetului. Contractul specifica în detaliu prețul pachetului și ce conține. Contractul de nuntă conferă un cadru corect de munca și este garanţia seriozităţii și profesionalismului.